PORTFOLIO

Autofotografie


U als autohandelaar hebt het druk, heel druk. Het nemen van mooie en goed ogende foto's van uw wagens kost veel tijd. Dit is tijd die u niet hebt. Daarom kan u bij ons terecht voor professionele foto's van uw wagens. We komen ter plaatse en nemen onze tijd om de mooiste foto's te nemen. U hebt uw foto's binnen de 36u na het eerste contact. 


Als particulier kan u uiteraard ook bij ons terecht.

Lucht fotografie


De echte troeven van uw eigendom komen soms niet volledig in beeld met standaard fotografie. Het is vaak moeilijk om het volledige perceel in 1 foto te laten zien. Met een luchtfoto van uw pand krijgen kandidaat-kopers een heel duidelijk zicht over de indeling en het formaat van het perceel. Een echte must have voor de verkoop van je woning!

Bedrijfsfotografie


Uw bedrijf in de schijnwerpers zetten door middel van sprekende foto’s. Werknemers, gebouwen, kantoorruimtes, interieur, machines en producties. Een business fotograaf weet perfect het imago van een bedrijf te shooten. De foto’s zijn daarnaast ook een perfecte aanvulling voor uw promotiemateriaal: jaarverslagen, flyers, folders, …